Als little zijn we de specialist op het gebied van energie besparen in de Nederlandse horeca. We helpen inmiddels al meer dan 500 klanten met simpel energie besparen. Deze ondernemers bespaarden samen afgelopen jaar meer dan 1 miljoen euro, alleen al door het gebruik van onze little®plugs. Energie besparen is dus makkelijk geld verdienen.

Door toenemende vraag naar energiebesparende maatregelen in de horeca zijn wij op zoek naar diverse (sales trainee) accountmanagers voor de regio Groot Rotterdam

Als Sales Trainee word je onderdeel van een jong, gedreven en enthousiast salesteam. Onder begeleiding van de Salesmanager en trainingen die worden gegeven word je opgeleid tot een volwaardig Accountmanager (binnendienst of buitendienst). Je krijgt de kans om direct in de praktijk aan de slag te gaan.

Wat zijn je werkzaamheden als Sales Trainee/Jr Account Manager?

  • Je krijgt een on-the-job training! Om succesvol te worden als trainee start je de eerste weken op de commerciële binnendienst. Je krijgt de beschikking over een database aan klantgegevens die jij kan bellen om afspraken voor de accountmanagers in te plannen. Tevens ondersteun je de accountmanagers met het maken van offertes.
  • Na je eerste commerciële successen op de binnendienst rijd jij in een auto van de zaak, heb je een telefoon en ga je als junior accountmanager onderweg naar klanten om verkoopgesprekken te voeren en deals te sluiten!
  • De job als junior accountmanager bij little geeft veel variatie en vrijheid. Als junior accountmanager buitendienst maak je afspraken met klanten in de horeca in jouw regio. Jij gaat (telefonische) acquisitie doen met als doel zoveel mogelijk afspraken te genereren bij prospects en daarnaast ook met bestaande klanten.
  • Je regisseert je eigen agenda, bereidt de gesprekken en de dag voor met jouw salesmanager en vervolgens ga jij zelf deze afspraken bezoeken.
  • Je achterhaalt de behoefte van de prospects, je creëert behoefte, luistert naar de wensen, geeft advies over onze diensten en biedt een passende oplossing. Dit alles natuurlijk allereerst samen en vervolgens onder begeleiding van de salesmanager.
  • Je maakt makkelijk nieuwe contacten en bent niet bang om op anderen af te stappen.
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor je eigen inbreng en je denkt actief mee in klantbenadering.

Starter? Schoolverlater? Toe aan iets nieuws? Zoek je een commerciële baan waarbij je wordt opgeleid accountmanager door een team van ervaren sales specialisten. Heb jij voldoende lef, doorzettingsvermogen en talent om te slagen in de sales en wil jij je salaris zelf bepalen aan de hoogte van je successen? Pak dan je kans bij little en laat zien dat je het in je hebt om door te groeien naar de functie van Accountmanager.

Stuur je CV en motivatie naar onze Sales Manager Danny Roeffel : danny@little.nl